Imprimare DTF Direct To Film - de la 55.00 LEI |  PRINTCENTER - Tipar digital, offset, indoor, outdoor
Imprimare DTF Direct To Film
Sectiune Servicii
Livrare

Standard. Livrare, de luni pana sambata, prin curier rapid.

Ridicare personala. Marfa se poate ridica, fara a plati costul transportului, de la locatiile noastre de productie.
Program: 09:00-17:00 de luni pana vineri

Beneficii:

Livrare prin curier rapid

Reduceri de pret in functie de cantitate

Servicii de imprimare DTF (Direct to Film).

Lățimea maximă acceptată este de 58 cm, iar lungimea poate fi oricât de mare. Imprimăm folosind culorile CMYK + Alb, iar clienții primesc filmul pregătit pentru transfer. Putem imprima orice design și transfera acesta pe orice produs, material și culoare, cu o durabilitate incredibilă. Comparativ cu alte tehnologii, tehnologia DTF are un cost de achiziţie scăzut, print-ul transferat pe textile are culori vii, este mai rezistent la contactul cu substanţele chimice din compoziţia detergenţilor, este foarte elastic, rezistent la acţiuni mecanice (zgâriere, rupere) şi poate fi spălat de zeci de ori fără a se deteriora.

Folosim cerneală de cea mai înaltă calitate, film și pulbere Kodak TPU pentru a vă oferi cele mai luminoase albe și culori pe orice tip, material, culoare sau elasticitate a articolelor vestimentare. Procesul și materialele noastre asigură durabilitate crescută, elasticitate și rezistență în fața testelor de spălare cele mai riguroase.

Fiecare comandă este revizuită pentru a asigura o imprimare corectă și optimizată. Avem capacitatea de a vă ajuta și cu eliminarea fundalului sau alte ajustări, dacă ne lăsați indicații în momentul plasării comenzii.

Transferul se realizează cu presa la 130 de grade Celsius, presiune medie-mare. Se acoperă print-ul cu o hârtie de copt şi se presează 10 – 15 secunde, în funcţie de material. După presare se lasă materialul textil la răcit 30 – 40 de secunde, după care se dezlipeşte uşor folia. Pentru eliminarea totală a glicerinei din print şi pentru stabilizare se reintroduce materialul textil în presă timp de 5 secunde. Se utilizează hârtia de copt sau în cazul în care există exces de adeziv o coală de hârtie normală.

Print-ul transferat pe textile este rezistent la contactul cu substanţele chimice din compoziţia detergenţilor, este foarte elastic, rezistent la acţiuni mecanice (zgâriere, rupere) şi poate fi spălat de zeci de ori fără a se deteriora.

Garanția noastră este de 100% satisfacție, iar dacă nu sunteți mulțumit complet de comanda dumneavoastră, o vom tipări din nou pentru dumneavoastră!

La Printcenter.ro, ne angajăm să oferim servicii de imprimare DTF de înaltă calitate și să răspundem cerințelor specifice ale clienților noștri. Contactați-ne astăzi și profitați de serviciile noastre profesionale pentru a obține rezultate excepționale!

 

Prețuri

Preturile sunt in funcție de cantitatea comandată, cel mai mic preț oferit fiind de 55.00 lei.

Pret imprimare film DTF (latime maxima de imprimare 60 cm, util 58 cm)

Cantitate Pret lei / ml
<1  90
1 - 3  100 75
3 - 5 90 75
5 - 10 85 70
10 - 20 80 65
20 - 50 75 60
>50 70 55

Preturile sunt exprimate in lei / metru liniar si nu contin TVA

Fisiere acceptate : PDF, TIFF, EPS, PNG cu transparenta, de preferat formate vectoriale

Cerere ofertă de preț
Secțiune:
Categorie:
Dimensiuni
Altă dimensiune (cm):
x
Printare pe:
Culori:
Finisare:
Exemplare:
Comentarii:
Email (obligatoriu):
Telefon (obligatoriu):
Verificare securitate: 9 plus 3 =
Mă abonez la newsletter-ul Printcenter, pentru a primi oferte speciale.
O copie a cererii de oferte va fi trimisă și pe email-ul Dvs.


Servicii | Categorii similare