Despre noi -  PRINTCENTER - Tipar digital, offset, indoor, outdoor
Despre noi

Aveti nevoie de publicarea rapida, de calitate si ieftina a unor lucrari in serie mica?
Nu va puteti permite costurile mari ale unei tipografii?

PRINTCENTER.ro este solutia cea ma buna pentru Dumneavoastra! Va oferim punerea in practica a proiectelor de serie mica, la standardele maxime ale industriei!

De ce sa  tiparesti la printcenter.ro?

 

PRINTCENTER.ro  este un serviciu de print on-line care iti ofera cea mai completa solutie pentru tipar digital, viabila pentru print-uri in serii mici dar si pentru cantitati mai mari. Am realizat acest site specializat pentru a veni in ajutorul dvs. L-am gandit pentru a scurta timpul in care aveti marfa pe biroul dvs. Print-urile de care aveti nevoie le puteti comanda mai usor, se executa mai repede, iar livrarea se face in cel mai scurt timp prin curierat rapid. Printarea si finisarea tipariturilor se face pe utilaje de productie publicitara profesionale.
Serviciile de tiparire digitala reprezinta un mod economic si util de a realiza produse tiparite in serii sau tiraje mici, de pana la 1000 bucati. Avantajele acestui mod de tiparire este dat de costurile reduse, procedura de imprimare eliminand cheltuielile specifice tiparului offset (placi, filme si altele)
Calitatea este impecabila, deoarece aparatele cu care lucram sunt de cea mai buna calitate. Se elimina astfel costurile mari cu filmele si placile tipografice, costurile de manopera a prepress-ului, care ajung uneori sa dubleze pretul unui produs. Insa, cel mai important avantaj este ca scapi de stresul "cantitatii", deoarece poti tipari chiar si într-un exemplar.
- Gama variata de solutii si medii de printare
- Cantitati de comanda flexibile
- Livrare in 24 de ore prin curierat rapid in orice oras  din tara
- Securizare si suport in transmiterea datelor
- Asistenta on-line: YM:  print2center
YM:  printcenterro
Skype: printcenter.ro
- Termene de plata de pana la 30 de zile (in conditiile semnarii unui contract)

 

          Incercam in permanenta sa aducem noutatea in serviciile oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Impreuna am reusit mereu sa gasim formula perfecta de colaborare.