Indicatoare Braille |  PRINTCENTER - Tipar digital, offset, indoor, outdoor
Indicatoare Braille
Indicatoare Braille
Sectiune Signalistica
Livrare

Standard. Livrare, de luni pana sambata, prin curier rapid.

Ridicare personala. Marfa se poate ridica, fara a plati costul transportului, de la locatiile noastre de productie.
Program: 09:00-17:00 de luni pana vineri

Beneficii:

Livrare prin curier rapid

Reduceri de pret in functie de cantitate

Galerie Foto

La Printcenter.ro, producem plăcuțe Braille personalizate, concepute pentru a oferi accesibilitate și orientare în spații publice. Aceste plăcuțe Braille sunt confecționate din PVC de 3 mm grosime și sunt disponibile în culorile roșu, verde, albastru, negru sau gri.

Aceste plăcuțe Braille sunt esențiale în furnizarea informațiilor în format tactil pentru persoanele cu deficiențe de vedere sau vedere redusă. Acestea sunt realizate cu un sistem tactil Braille pe suprafața frontală, permitând persoanelor nevăzătoare să citească și să interpreteze informațiile prin atingere.

PVC-ul de 3 mm este un material durabil, rezistent și ușor de întreținut. Plăcuțele sunt echipate cu bandă adezivă dublă față pe partea din spate, asigurându-se astfel o fixare sigură și ușoară pe diferite suprafețe, cum ar fi uși, perete sau mobilier.

Fie că este vorba despre indicatoare pentru birouri, indicatoare de direcție sau indicatoare informative, plăcuțele Braille oferă o modalitate eficientă și profesională de a furniza informații tactile într-un mod accesibil.

La Printcenter.ro, ne străduim să oferim produse de calitate superioară și să îndeplinim nevoile specifice ale clienților noștri. Plăcuțele Braille personalizate sunt realizate cu atenție și precizie, asigurându-ne că fiecare detaliu este perfect în conformitate cu cerințele dumneavoastră.

Dacă doriți să oferiți accesibilitate și să respectați normele de orientare în spațiile publice, plăcuțele Braille de la Printcenter.ro sunt alegerea ideală. Contactați-ne astăzi pentru a discuta detaliile și pentru a comanda plăcuțele Braille personalizate pentru nevoile dumneavoastră.

 

Prețuri

Pentru mai detalii despre preturi, va rugam sa faceti o cerere de oferta, folosind formularul alaturat. Procesul de comandare decurge in 3 pasi simpli:

Pasul 1

Dvs completati si trimiteti formularul pentu cerere de oferta.

Pasul 2

Oferta realizata special pentru dumneavoastra de un agent de-al nostru va fi trimisa pe email, in cel mai scurt timp posibil.

Pasul 3

In functie de oferta si nevoile dumneavoastra, comanda se poate personaliza si trimite in productie.

* Informatii suplimentare, mai detaliate, despre preturile acestei categorii de produse vor fi adaugate in curand.
Cerere ofertă de preț
Secțiune:
Categorie:
Dimensiuni
Altă dimensiune (cm):
x
Printare pe:
Culori:
Finisare:
Exemplare:
Comentarii:
Email (obligatoriu):
Telefon (obligatoriu):
Verificare securitate: 4 plus 2 =
Mă abonez la newsletter-ul Printcenter, pentru a primi oferte speciale.
O copie a cererii de oferte va fi trimisă și pe email-ul Dvs.


Signalistica | Categorii similare