Tratare water reppelent hidrofibizare pentru materiale textile in rola |  PRINTCENTER - Tipar digital, offset, indoor, outdoor
Tratare water reppelent hidrofibizare pentru materiale textile in rola
Tratare water reppelent hidrofibizare pentru materiale textile in rola
Sectiune Servicii
Livrare

Standard. Livrare, de luni pana sambata, prin curier rapid.

Ridicare personala. Marfa se poate ridica, fara a plati costul transportului, de la locatiile noastre de productie.
Program: 09:00-17:00 de luni pana vineri

Beneficii:

Livrare prin curier rapid

Reduceri de pret in functie de cantitate

O familie de tehnologii textile inovatoare, ecologice și fără PFC, care oferă protecție împotriva apei și a petelor pe bază de apă.
  • Tratamentul Eco Dry Bioinspired păstrează hainele și încălțămintea uscată ecologic și echipează textile, piele și alte fibre pentru a face față condițiilor meteo umede.
  • Consumatorii apreciază hidrofugul ca tehnologie de adăugare a valorii și le pasă de ecologia ei. Produsele tratate cu Eco Dry sunt disponibile pentru o gamă largă de îmbrăcăminte, încălțăminte și alte accesorii, de la exterior la modă. Purtătorii pot rămâne uscați, indiferent cât de umedă și sălbatică devine vremea.
  • Oferim diferite metode de testare a performanței DWR, efectuând în mare parte testul de pulverizare pe scară largă (AATCC 22).
  • La fel cum penele de rață obțin o impermeabilitate naturală a apei printr-o structură microscopică hidrofobă a suprafeței 3D, țesăturile tratate cu Eco Dry sunt păstrate uscate și curate, picăturile de apă transportând murdăria prin alunecare de pe țesătură.
  • Proprietățile hidrofobe de top se obțin prin minimizarea zonei de contact și creșterea unghiului de contact între căderea de apă și țesătură.
  • Fără fluorocarburi: fără PFOA, fără PFOS
  • Rezistență ridicată la abraziune
 
Se aplică tuturor tipurilor de fibre, de la celulozice, sintetice și amestecuri, la piele și fibre de lux, cum ar fi mătase și lână.

Structura microscopică a suprafeței 3D

HeiQ Eco Dry imită eficiența penajului de rață - respingerea apei fără utilizarea de fluorocarburi. La fel cum penele de rață obțin o repelență naturală a apei printr-o structură microscopică hidrofobă de suprafață 3D, țesăturile tratate cu HeiQ Eco Dry sunt păstrate uscate și curate, picăturile de apă transportând murdăria prin simpla alunecare de pe țesătură.

Proprietățile hidrofobe de top se obțin prin minimizarea zonei de contact și creșterea unghiului de contact între căderea de apă și țesătură.

Prețuri

Pentru mai detalii despre preturi, va rugam sa faceti o cerere de oferta, folosind formularul alaturat. Procesul de comandare decurge in 3 pasi simpli:

Pasul 1

Dvs completati si trimiteti formularul pentu cerere de oferta.

Pasul 2

Oferta realizata special pentru dumneavoastra de un agent de-al nostru va fi trimisa pe email, in cel mai scurt timp posibil.

Pasul 3

In functie de oferta si nevoile dumneavoastra, comanda se poate personaliza si trimite in productie.

* Informatii suplimentare, mai detaliate, despre preturile acestei categorii de produse vor fi adaugate in curand.
Cerere ofertă de preț
Secțiune:
Categorie:
Dimensiuni
Altă dimensiune (cm):
x
Printare pe:
Culori:
Finisare:
Exemplare:
Comentarii:
Email (obligatoriu):
Telefon (obligatoriu):
Verificare securitate: 9 plus 10 =
Mă abonez la newsletter-ul Printcenter, pentru a primi oferte speciale.
O copie a cererii de oferte va fi trimisă și pe email-ul Dvs.


Tratare Water Reppelent Hidrofibizare Pentru Materiale Textile In Rola | Categorii similare