Măștile de protecție cu proprietăți antivirale și antibacteriene pe care le producem au primit certificările de eficiență

22/10/2020

Măștile de protecție cu proprietăți antivirale și antibacteriene pe care le producem au primit certificările de eficiență

Toamna aceasta am primit două dintre cele mai importante certificări din domeniul textil, pentru măștile de protecție tratate antiviral și antibacterian pe care le producem.

Oeko-Tex Standard 100 –  Este cea mai cunoscută etichetă ecologică, iar certificarea primită este pentru masca de protecție ca produs finit, însemnând că toate elementele ce o compun (materialul textil, imprimarea, tratarea, elasticul și ața cu care sunt cusute) sunt lipsite de substanțe dăunătoare.

Centexbel – Etichetă de performanță pentru măștile de protecție cu întrebuințare comunitară, care stabilește dacă produsul protejează împotriva virusului Sars-Cov-2. 

Încă de la începutul stării de urgență în România, am început să producem echipamente de protecție tratate anviral și antibacterian, în special măști de protecție. Este vorba despre tratamentul pentru materiale textile Viroblock NPJ03, lansat de compania elvețiană Heiq, în urmă cu 5 ani.

Suspiciunile și neîncrederea de care ne-am lovit în rândul compatrioților noștri ne-a motivat să depunem tot efortul pentru a testa eficiența protecției, ajungând astfel să colaborăm cu cele mai importante institute de cercetare din lume: Oeko-Tex (Budapesta, Ungaria), Peter Doherty Institute for Infection and Immunity (Melbourne, Australia) iar cel mai recent, Centexbel (Belgia).

Ne-am dorit foarte mult să putem demonstra calitatea și eficiența produselor noastre. Iar acum, la câteva luni distanță, o putem face, și suntem singura companie din România care se poate mândri cu asemenea performanțe. 

Cu puțină îndemânare, oricine își poate încropi o mască de protecție hand-made, însă gradul de protecție oferit este foarte slab, în comparație cu măștile produse de noi. Avem un angajament față de noi înșiși, față de angajații și familiile noastre, și, desigur, față de clienți: acela de a oferi produse eficiente, la cele mai înalte standarde europene. 

Cele două certificări europene ne-au deschis granițele, o parte din activitatea de producție și comercializare a măștilor de protecție cu proprietăți antivirale și antibacteriene fiind destinată exportului în țările europene și Statele Unite. 

Focusul nostru principal rămâne în continuare piața din România și livrarea de produse eficiente și calitative, la cele mai înalte standarde europene.

Mulțumim pe această cale tuturor celor care au crezut în noi, încă de la început, și ne-au susținut. Vom munci în continuare pentru a oferi cele mai bune produse!

Masti personalizate
2 Comments
  1. Aunt lavabile? Dupa spalare, iai pastreaza proprietatile? Cum se fixeaza la/pe nas?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *