Cum aleg mărimea potrivită a măștii de protecție?

17/09/2020

Cum aleg mărimea potrivită a măștii de protecție?

Alegerea mărimii corecte este esențială pentru confortul tău, dar și pentru eficiența protecției. O mască prea mică, ce nu îți acoperă complet gura și nasul nu te va proteja iar, în același timp, o mască prea mare, îți va crea disconfort și te va impulsiona să o aranjezi mereu, atingându-ți fața cu mâinile neigienizate.

Pentru ca tu să beneficiezi din plin de eficacitatea măștilor pe care le producem, am creat un ghid de mărimi, pentru a te ajuta să o alegi pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

 

 

Sunt doi pași de urmat, iar înainte de a începe, asigură-te că ai la îndemână un centrimetru de croitorie și o oglindă.

Începe prin a măsura lungimea, dintre extremitatea obrazului stâng și a celui drept, așa cum vezi în imaginea de mai sus. Apoi, pentru a stabili lățimea, măsoară distanța dintre mijlocul nasului și partea inferioară a bărbiei.

Notează cele două măsurători, iar apoi compară-le cu mărimile din tabel. Alege mărimea care este cea mai apropiată de dimensiunea feței tale.

Întră apoi în shop-ul nostru online, alege-ți mofelul preferat, selectează mărimea, iar în scurtă vreme noi îți vom livra comanda acasă.

Simplu, nu?

Masti personalizate
2 Comments
  1. Buna ziua,

    tabelul cu marimi poate fi confuz. Am cumparat o masca L si imi este mica, nu imbraca barba. Am masurat conform imaginii si latimea e aproximativ aceeasi, 150 mm.

    Masca sotiei, M, imbraca toata partea inferioara a barbii, potrivindu-se conform latimii marimii M, 137mm; insa, masuratoarea ar veni de la jumatatea nasului pana la jumatatea distantei dintre extremitatea barbiei si gat; la jumatatea mandibulei daca doriti.

    Am repetat masuratoarea la mine si ar veni o latime de aproximativ 190 mm ca sa imbrace toata barba cum se intampla in cazul sotiei.

    Imi imaginez ca m-as fi incadrat la un XL / XXL asa ca nu as gasi o masca la dvs pe care sa o pot folosi.

    Ar fi util daca ati pune un portret in care sa se vada exact reperul inferior pentru masurare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *