Traseul măștilor în producție

08/09/2020

Traseul măștilor în producție

Traseul măștilor în producție

Pentru că mulți dintre voi sunteți curioși cum realizăm măștile de protecție atât de fain, am creat un scurt video pentru a vă explica mai bine!

Măștile noastre sunt create din 2 straturi, cel interior din bumbac, iar cel exterior din Pes. Acestea trec prin procese diferite pentru a fi imprimate.
În cazul stratului exterior, imprimarea se face prin sublimare: întâi se imprimă modelul pe hârtie, după care se face transferul, la cald, pe materialul textil în rolă.
În cazul stratului interior, imprimarea se efectuează direct în țesătură cu cerneală reactivă. Pentru fixarea culorii, aceasta trece printr-o baie de abur, la 102,5°C (steaming), după care ajunge la stația de spălare (washing).
Ambele procese de imprimare au fost testate la Hohenstein Institute, noi fiind singura companie din România care are certificare OEKO-TEX Standard 100 – Class l, produse pentru copii și sugari.

După aceste faze, ambele tipuri de material, neapărat în rolă, trec prin stația de tratare, fiecare de 2 ori.

   Pe materialul textil care va deveni ulterior stratul exterior al măștii de protecție sunt aplicate 2 tipuri de tratament:
Heiq Viroblock – protecție antivirală și antibacteriană;

Heiq Eco Dry – water repellent;

   Iar pe cel care va deveni stratul interior al măștii, aplicăm, alte două tipuri de tratament:
Heiq Pure – antimicrobian și odor controll;
Heiq Smart Temp – reglarea tempetraturii.

După aceste faze, materialele în rolă sunt pregătite pentru a fi croite. Primul pas este decuparea digitală, care se realizează cu ajutorul mașinăriei-laser. Aceasta urmărește cu preciezie conturul măștii, iar la tăiere, sigilează și împiedică deșirarea.

Ultima fază reprezintă momentul în care cele două straturi se unesc, prin coasere la mașina de cusut și le sunt atașate cele două benzi elastice, care vor folosi pentru fixarea măștiii pe față și pentru reglarea sa.

Firește, măștile sunt ambalate individual și expediate prin curierat rapid clienților noștri.

Acesta este traseul măștilor de protecție, eficiente și cool, pe care le producem!

Masti personalizate
7 Comments
 1. […] Pentru că foarte mulți dintre voi au fost interesați de măștile cu Heiq Viroblock, măștile fiind, în acest moment, cel mai vândut produs antiviral de gen din România, cei de la Printcenter au făcut un video descriptiv și au scris și un articol […]

 2. Salu,

  Faceti si ceva cu Fortnite, Minecraft, GTA.

 3. Bună ziua,

  La ce temperatură pot fi spălate măștile?
  După spălare își mai păstrează proprietățile descrise( în mod special protecția antivirală și antibacteriană)?

  Vă mulțumesc!

  • Bună ziua.
   Se pot spăla la normal la 60 de grade. Tratamentul este testat și își păstrează proprietățile la minim 30 de spălări.
   Vă mulțumim!

 4. […] În cutia lor există o broșură cu informațiile astea: Viroblock, Pure SPQR, Eco Dry, Smart Temp. Măștile sunt produse în România, la Sibiu. Un video cu producția lor aici. […]

 5. […] doar o bucată de pânză cu urechi, ci sunt produse și tratate printr-un proces complex, detaliat aici. Ce vreau să vă zic: dacă comandați de azi până în 21 decembrie folosind codul sirb30, […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *