SIBIU SANDS 2013, a adus voleiul pe plajă la Sibiu

12/09/2013

SIBIU SANDS 2013, a adus voleiul pe plajă la Sibiu

Aveţi idee ce înseamnă sa te ocupi de print pentru un eveniment ca Sibiu SANDS? Adică , bannere, afişe, autocolante, invitatii, pliante etc., pentru volei pe plajă… în Sibiu? Nici noi nu am avut habar, până n-am facut-o. Dar am reuşit. Am anunţat Sibiul că se va muta plaja în Piaţa Mică şi organizatorii chiar au făcut-o.
SIBIU SANDS este un turneu de volei pe plajă care a fost organizat în premieră, într-un oraș cum e Sibiul. Competiţia s-a desfășurat pe un teren amenajat în Piața Mică fiind deschisă atât sportivilor profesioniști cât și celor amatori, atât fetelor, cât şi băieţilor. Organizatorii s-au gândit să rivalizeze voleiul sibian, dar să şi atragă atenţia tinerilor în a practica acest sport, prezentându-l într-o formă inedită, simulând plaja în mijlocul unui oraş de munte. Pentru amenajarea terenului au fost aduse nu mai puţin de 400 tone de nisip în Piața Mică din Sibiu. Au fost respectate specificațile Federației Internaționale de Volei, fiind construit la standarde olimpice și folosind instrumente profesionale de joc (mingi, fileu, benzi delimitare, etc).
Turneul s-a descfăşurat pe două categorii, una la care s-au înscris doar echipe profesioniste, OPEN MASCULIN și o categorie MIXTĂ, la care pot participa echipele de profesionişti şi amatori. Echipele au jucat după regulile Federaţiei Internaţionale de Volei, într-un sistem eliminatoriu. Echipa care a câştigat a înaintat în clasament, echipa care a pierdut a mai avut şansa unui ultim meci, pe care dacă l-a ratat a ieşit din competiţie. În final, au rămas doar patru echipe care au jucat finala mare şi finala mică. O parte din meciuri au fost jucate şi pe nocturnă. A fost un eveniment spectaculos, care a adunat peste 4.000 de spectatori decişi să vadă evoluţia celor 18 echipe care au luat startul.
Turneul s-a desfăşurat în perioada 30 august – 1 septembrie şi a fost organizat de Asociaţia Eco Sport Team.

Evenimente , , , ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *