Printcenter.ro a deschis la București cel mai performant centru de printare high definition

13/09/2014

Printcenter.ro a deschis la București cel mai performant centru de printare high definition

Ultimul proiect inovativ marca Princenter.ro este deschiderea unui nou centru de print, în București. Și nu un centru oarecare ci, vorbim despre cel mai nou și performant centru de printare high definition roll2roll și flatbed din capitală. Situat în sector 1, pe strada Acordului 6-8, Printcenter.ro București pune la dispoziție toate echipamentele de finisare necesare producției publicitare: termosudare, celofanare, laminare, decupare pe contur, capsare, etc. Acum tehnologia japoneză de vârf, echipamentele noi de ultimă generație, dar și serviciile care cuprind o gamă largă a cerințelor din industria publicitară sunt disponibile și în capitală.
Tiparul se face la cele mai mari rezoluții din industrie cu cea mai mică picătură de cerneală – 4 picolitrii.
Serviciile de print pot fi făcute pe orice material în rolă, fie că vorbim de banner, mesh, backlit, blockout, autocolant, hârtie, canvas, window graphic, fie că vorbim de materiale rigide : PVC, stiplex, Kappa, lemn, mdf, sticlă, metal, burete, piele, ceramică, piatră, etc.
Capacitatea de print este de 3000 mp/ zi real solvent la 3,2 m lățime; 2000 mp/ zi Eco solvent la 1,6 m lățime; 1200 mp/ zi flatbed UV, dimensiune maximă 2,1 x 3,1.
În cadrului centrului de printare este amenajat și un showroom cu mostre de materiale și diferite aplicații. Bucureștenii sunt așteptați oricînd pe strada Acordului 6-8, sector 1, pentru un print de calitate.

 

 

printcenter.ro ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *