Printcenter găteşte gulaș la Muzeul ASTRA

30/06/2018

Printcenter găteşte gulaș la Muzeul ASTRA

 
O echipă Printcenter va pregăti gulyás la Muzeul
În Aer Liber din Dumbrava Sibiului. Evenimentul, la care Printcenter participă pentru prima dată, va avea loc sâmbătă, 7 iulie, de la ora 10, fiind organizat sub forma unui concurs de gătit în cadrul ediţiei a noua a Zilelor Hugarikum 2018.

Echipa Printcenter este formată din trei colegi, câte unul din fiecare filială a firmei: Alex, din Sibiu, Dani, din Brașov și Adrian, din București. Unii dintre ei au experienţă culinară și vor încerca să impresioneze juriul concursului şi pe cei prezenţi cu un gulyas tradiţional. Deși colegii noștri vin din trei orașe, formăm o echipă puternică și vrem să arătăm asta și la acest eveniment.

Concursul de gătit este organizat pe trei categorii – gulyás tradițional, gulyás reinterpretat și orice preparat maghiar gătit la ceaun – fiind înscrise 30 de echipe. La eveniment vor participa şi opt echipe din Ungaria.

Pe lângă preparatele concurenţilor, amatorii de gulyas şi de mâncare la ceaun vor avea ocazia să guste şi din „Gulyáș-ul Uriaș” pregătit de ”regele gulyásului„ din Ungaria, Sándor Csányi. Gulyasul Uriaş va fi pregătit într-un ceaun de 1.500 litri, o mărime record în România.

Printcenter oferã printuri de calitate pe piața din România de zece ani având, în prezent, centre de producție în trei orașe: București, Sibiu și Brașov. Printurile și finisările tipăriturilor se produc cu unele din cele mai avansate utilaje de profil din Romania ceea ce garantează un preț mic și calitate superioară. Printcenter a avut in 2017 o cifră de afaceri de circa 2 milioane de euro. 

Evenimente, Zilele Hugarikum 2018 , , , , , , , ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *