Media Music Awards 2013

14/09/2013

Media Music Awards 2013

Media Music Awards 2013, aproape de tot

Muncă, muncă şi iar muncă.
Abia dacă mai ştim cum ne cheamă, în schimb ştim că Media Music Awards 2013 este foarte aproape. O aruncătură de băţ, până la unul dintre cele mai tari evenimente din showbiz-ul Românesc. Ne ocupăm de tipar şi totul trebuie, şi va fi pe măsura evenimentului. Aşa că, de câte ori vedeţi afişul, banerele şi pliantele Media Music Awards 2013, să vă gândiţi la noi.
Media Music Awards 2013, eveniment inclus pe Agenda Culturală 2013 a Municipiului Sibiu, este considerată a fi cea mai importantă decernare de premii a anului. Evenimentul are loc în Piaţa Mare, în data de 19 septembrie, de la ora 19.30. Prima ediţie a fost în toamna anului trecut, iar succesul înregistrat şi interesul manifestat de miile de oameni prezenţi în Piaţa Mare, au făcut organizatorii dornici de a duce cea de-a doua ediţie la cote şi mai înalte şi foarte important, tot în SIBIU. Cu privire la anul 2012 sunt vehiculate cifre mari. Peste 30.000 de oameni din Piaţa Mare a Sibiului şi peste 1 milion de telespectatori din toată lumea au urmărit Media Music Awards. Vă puteţi imagina ce desfăşurare de forţe este anul acesta, pentru ca evenimentul să răspundă aşteptărilor, sau, de ce nu, să şi surprindă. Pe scena de la Sibiu vor urca cei mai de succes artişti ai prezentului, care vor cânta şi vor fi premiaţi pe merit, în funcţie de difuzările radio-Tv-online monitorizate de Media Forest. Anul acesta sibienii se pot bucura de prestaţiile artiştilor ca Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob şi Zdub, Delia, Fly Project. Nicole Cherry şi Red Blonde vor cânta în deschidere, iar Faydee este primul artist international confirmat care va concerta în cadrul evenimentului. Nu vor lipsi nici membrii trupei LaLa Band, care cu siguranţă vor produce isterie. Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza difuzărilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, instituţia care contorizează apariţiile radio şi TV. Pe lângă miile de spectatori aşteptaţi în Piaţa Mare din Sibiu, se preconizează că vor fi şi alte câteva milioane din peste 50 de ţări ce vor urmări show-ul la TV şi pe internet.
Trofeele Media Music Awards vor fi acordate pentru următoarele categorii: Best Male, Best Female, Best New Artist, Best Hip Hop, Best Pop, Best Dance, Best Song, Best Rock, Best Dj, Best Group, Best Featuring, Best Video, Fastest Climber, Media Forest Special Award, Best Online , Best Label, best International. Fanii îşi desemnează şi ei câştigătorii la categoria Fans Like Award.
Ne vedem în 19 septembrie, în Piaţa Mare să fim martorii unei regii scenecine impresionante (sunet, lumini, scenotehnica, videotehnica, efecte speciale), completată de prestaţia ficărui artist în parte. Totul se desfăşoară pe două scene distincte, o scenă pe care sunt desemnate premiile şi una pe care au loc recitalurile artiştilor invitați.

media music awards 2013

Evenimente, printcenter.ro , , , , ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *