Noul sistem POP UP Textil

12/09/2021

Noul sistem POP UP Textil

POP UP Textil

Sistemele de expunere de tip pop up textil reprezinta o gama fantastica de sisteme de afisare portabile, eficiente pentru publicitate indoor, care pot fi utilizate in cadrul:

✓ expozitiilor si targurilor;

✓ centrelor comerciale;

✓ conferintelor de presa;

✓ marilor deschideri si evenimente;

✓ pentru fundaluri pentru poze de la nunti, botezuri sau alte aniversari.

Sistemele pop up textil sunt o modalitate grozava de a oferi o expunere eficienta si durabila a brand-ului companiei tale. Toate pop up-urile sunt remarcabil de usor de utilizat si incorporeaza un cadru rezistent din aluminiu, in forma de acordeon cu bare magnetice usor de fixat, pentru a intari structura de rezistenta.

Orice model pop up poate fi montat in cateva minute, fara a necesita echipe private de montaj sau utilizarea unei parti mari din oamentii care fac parte din echipa ta expozanta. La montaj sunt suficiente doua persoane pentru a ridica peretii standurilor create din produse pop-up textil, indiferent de dimensiuni.

DE CE SA ALEGI UN STAND POP UP TEXTIL?

Simplu de utilizat.
Un pop up textil este usor de montat, fara batai de cap, si vei putea beneficia de acesta in cateva secunde. Cu ajutorul segmentelot de aluminiu numerotate usor de integrat se fixeaza structura, iar mai apoi se ataseaza materialul textil.

Oricand doresti alte materialele textile, acestea sunt usor de inlocuit, si astfel poti utiliza un popup textil la mai multe expozitii tematice sau chiar un eventual rebrand al companiei, fara niciun fel de cost suplimentar pentru structura acestuia.

Serviciul nostru de print textil este de inalta calitate fotografica si include beneficii precum rezistenta materialului la zgarieturi, materialul textil este tratat pentru a avea rezistenta ignifuga, este conceput sa reziste la apa, decolorare sau sifonare.

Usor de transportat. In oferta noastra de produse publicitare, iti punem la dispozitie o modalitate eficienta de transport. Indiferent ca ai nevoie sa transporti sistemul cu masina, cu trenul sau cu avionul, un popup textil vine insotit de o geanta de transport, care ofera mobilitate ridicata si totodata protejeaza materialul publicitar.

VERSATILITATE, VARIETATE SI VALOARE – ITI PUNEM LA DISPOZITIE POP UP TEXTIL IN COMBINATIE PERFECTA CU ALTE MATERIALE PUBLICITARE.

Versatilitate. Cu siguranta vei participa la expozitii in care spatiul standului nu are dimensiunile dorite. Din acest motiv, printcenter.ro iti pune la dispozitie o gama variata de dimensiuni de cadre rezistente de aluminiu. Peretii popup textil se potrivesc de minune in spatiile publice sau comerciale, si totodata se integreaza cu succes in spatii mai putin obisnuite si restranse.

Toate sistemele  pop up textil drept,  curb , S shape, U shape sau volum beneficiaza de materiale textile cu un print elastic ce vine perfect tensionat, oferind o imagine ce capteaza atentia potentialilor clienti si altor trecatori, fara a crea impresia de panouri intrerupte, de cusaturi sau alte elemente inestetice.
De asemenea, aveti posibilitatea sa optati pentru iluminarea LED pentru a asigura iluminarea mesajului tau in timpul expozitiei.

Varietate. Atunci cand vrei sa obtii cea mai buna afisare a standului expozitional si pentru ca mesajul tau sa creeze un impact puternic potentialilor clienti, printcenter.ro iti pune la dispozitie numeroase modele de sisteme pop up textil.

Pentru a oferi o imagine mai buna companiei tale, poti opta suplimentar pentru alte produse promotionale precum un steag publicitar, totem,  desk textilultima generatie de publicitate indoor prin casete iluminate LED cu backlit textil.

Valoare. Gama noastra variata de produse publicitare te ajuta sa ai o prezentare inspirata si captivanta, care te va face sa iesi in evidenta afisand impunator mesajul tau de branding.

Print-urile textile si graficele utilizate sunt create cu ajutorul celor mai noi tehnologii de imprimare digitala si iti garantam calitatea tuturor produselor.

Aceasta garantie acopera structura de aluminiu, barele magnetice si print-ul textil de eventuale defecte de fabricatie a peretilor textili.

PRODUCTIA SISTEMELOR POP UP TEXTIL CU INALTA CALITATE GRAFICA SI IMAGINE IMPECABILA.

Printcenter.ro utilizeaza cea mai recenta tehnologie de imprimare, cele mai bune materiale si o echipa grafica cu experienta, motiv pentru care putem garanta de fiecare data grafica de inalta calitate.
Calitatea graficii joacă un rol semnificativ in aspectul final al unui perete pop up textil, iar specialistii nostri de grafica imprima cu ajutorul tehnologiei moderne afisajele personalizate.
In situatia in care nu ai experienta, contactati-ne si va putem indrum sau va putem sfatui cu privire la diferite optiuni disponibile pentru proiectul tau, astfel incat experienta ta la targuri sa fie cu adevarat deosebita.
Nu trebuie sa iti faci griji pentru materialele utilizate, pentru ca se gasesc solutii si optiuni pentru oricare dintre nevoile tale, atat pentru dimensiuni mici, cat si pentru cele mari.

Solutiile de branding printcenter.ro se orienteaza si catre companiile care doresc un nou facelift elegant in birouri, astfel incat sa creeze o atmosfera moderna de lucru. Totodata, sistemele pop up textil sunt o modalitate de branding extraordinara pentru spatiile comerciale si marcile de renume.

 

Produse, Sisteme de afisaj

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *