Abonare Newsletter
Ne gasesti si pe:
Termeni si conditii de utilizare
Termeni si conditii PRINTCENTER.ro

Generale
Site-ul www.printcenter.ro este un site comercial, proprietate a SC PRINT IDEEA SRL, care permite efectuare de print-uri on-line. Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea SC PRINT IDEEA SRL Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea de servicii de pe site-ul www.printcenter.ro, implica acceptarea termenilor si a conditiilor detaliate mai jos.

1. Utilizarea informatiilor.
Accesarea site-ului www.printcenter.ro, folosirea informatiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate SC PRINT IDEEA SRL se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC PRINT IDEEA SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. SC PRINT IDEEA SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.printcenter.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al SC PRINT IDEEA SRL Pe site-ul www.printcenter.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale. Firma SC PRINT IDEEA SRL nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Categorii de utilizatori

A. Vizitatori
1. Neinregistrati - pot accesa paginile site-ului si se pot folosi de informatiile continute de acestea, dar nu au posibilitatea de a face comenzi on line, nu pot participa la concursuri organizate pe site.
2. Inregistrati - acestia completeaza un formular cu datele de identificare si, in urma inscrierii in baza de date a www.printcenter.ro, pot face comenzi si cereri de oferte, pot participa la concursuri. SC PRINT IDEEA SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale vizitatorilor sai si se obliga sa nu le foloseasca decat in conformitate cu legislatia in vigoare si cu acordul persoanelor vizate. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Prin folosirea site-ului www.printcenter.ro vizitatorii sunt responsabili pentru pastrarea confidentialitatii contului si a parolei de acces, ca si pentru toate activitatile care au loc prin folosirea acestora. De asemenea, inteleg sa raspunda pentru orice daune produse site-ului www.printcenter.ro sau SC PRINT IDEEA SRL in conformitate cu legile in vigoare.
Informatiile furnizate la inregistrarea in site-ul www.printcenter.ro vor permite SC PRINT IDEEA SRL sa:
- identifice utilizatorii serviciilor sale;
- contacteze vizitatorii pentru probleme de relatii cu clientii, daca este cazul.
Membrii www.printcenter.ro vor primi periodic informari despre ofertele speciale introduse in site, despre functiile noi ale acestuia, ca si orice alte noutati legate de domeniul de activitate al site-ului. De asemenea, prin inscrierea in baza noastra de date, utilizatorii serviciilor oferite de www.printcenter.ro sunt de acord sa primeasca informari si oferte de la firmele inscrise in site. In ambele situatii ( emailuri de la SC PRINT IDEEA SRL sau de la firmele partenere), vizitatorii inregistrati au optiunea de dezabonare de la aceste newsletter-uri.

Important!
Orice persoana care viziteaza site-ul www.printcenter.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal firmei SC PRINT IDEEA SRL isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: SC PRINT IDEEA SRL sa-i trimita prin email buletine informative cu privire la ultimele noutati aparute pe site; prelucrarea acestor date si informatii personale de catre SC PRINT IDEEA SRL in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale. In conformitate cu prevederile legii 677/2001 dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii "Contact" din site.

3. Calitatea serviciilor.
Obligatiile SC PRINT IDEEA SRL se rezuma la administrarea site-ului si la verificarea datelor firmelor si ale vizitatorilor inscrisi in cadrul site-ului www.printcenter.ro.

4. Litigii.
Prin folosirea site-ului www.printcenter.ro (vizitarea sau cumpararea serviciilor oferite de acesta), utilizatorul se declara de acord cu "Termenii si conditiile de utilizare" de mai sus. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SC PRINT IDEEA SRL sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

5.Dispozitii finale
Societatea SC PRINT IDEEA SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.printcenter.ro si a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul, fara notificare prealabila. Societatea SC PRINT IDEEA SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.printcenter.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora. SC PRINT IDEEA SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura pe oricare pagina a site-ului www.printcenter.ro, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele membre sau ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.

Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe site fara aprobarea scrisa a autorilor.

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu aceste mentiuni.
Alte Servicii