INFORMARE privind factura electronică RO e-Factura

10/01/2024

INFORMARE privind factura electronică RO e-Factura

Având în vedere noile prevederi din cadrul Ordonanței de Urgență nr. 120/2021 referitoare la administrarea, funcționarea și implementarea sistemului național privind factura electronică RO e-Factura și factura electronică în România, precum și ale Legii nr. 296/2023, referitoare la unele măsuri fiscal-bugetare pentru asigurarea sustenabilității financiare a României pe termen lung, vă informăm că, începând din luna ianuarie 2024, PRINT IDEEA S.R.L. ( printcenter.ro ) va transmite toate facturile emise în relația B2B, pentru livrările de bunuri și prestări de servicii care au locul livrării sau prestării în România, prin intermediul Spațiului Privat Virtual (SPV) pus la dispoziție de către ANAF, indiferent dacă destinatarii sunt sau nu înregistrați în Registrul RO e-Factura.

Totodată, vă aducem la cunoștință faptul că facturile vor fi transmise , atât prin SPV, respectând structura prevazută în OUG nr. 120/2021, respectiv Legea nr. 139/2022, cât și pe canalul clasic, prin poștă sau prin e-mail, în format pdf, conform clauzelor cuprinse în contractele aflate în derulare. Toate facturile in format PDF le puteti regasii in continuare la noi pe site, in contul dumneavoastra.

În cazul în care sunt necesare clarificări şi detalii suplimentare, dar și pentru un răspuns cât mai rapid, vă rugăm să ne adresați solicitările dumneavoastră la adresa de e-mail : conta @ printcenter.ro

Utile

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *