Blog

03/04/2013

Cursuri Photoshop CS6

În perioada 19.04.2013 – 17.05.2013 , Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu împreună cu Yan Photography organizează Cursuri Photoshop CS6 : Tehnici de editare foto, Grafică publicitară.

Cursul este destinat atât utilizatorilor începători de Photoshop cât și celor care stăpânesc instrumentele de editare, măștile și layerele de ajustare.

În timpul cursului se va pune accent pe workflow, utilizarea interfeței, editarea imaginilor și creearea elementelor grafice.

Pe parcursul a 5 săptămâni (1 curs/săptămână a câte 3h) vom vedea cum să organizăm fișierele înainte de a lucra cu acestea, cât de ușor putem obține imagini mai bune cu layerele de ajustare, cum să estompăm fundalul unei imagini pentru a scoate în evidență subiectul, cum să mărim claritatea imaginilor, cum să edităm un portret astfel încât să arate ca cele de pe coperțile revistelor, cum să folosim elemente de grafică împreună cu fotografiile.

Cursul se desfășoară conform programului stabilit pe site, iar înscrierile se fac accesând pagina de înscriere.

Toate metodele de editare foto vor fi explicate cu ajutorul proiectorului. Fiecare cursant va avea la dispoziție un calculator cu soft-ul instalat cât și fișierele pe care vom lucra. De cele mai multe ori vom lucra împreuna pe imagini.

La finalul cursului, fiecare participant va primi un Certificat din care reiese faptul că stăpânește cele mai întâlnite tehnici de editare foto.

Mai multe detalii găsiți și pe site-ul cursului Învață Photoshop.

printcenter.ro , , , , , , ,
About printcenter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *