Calendar Mitichi 2012 – Sibiu Baroque

29/12/2011

Calendar Mitichi 2012 – Sibiu Baroque

Mitichi Calendar este cel mai longeviv produs de fotografie din țară și a ajuns la cea de-a patra ediție. Tema calendarului din acest an este Sibiu BAROQUE, baROCK şi se integrează perfect în strategia culturală a oraşului Sibiul pentru anul următor.  Sibiul derulează în anul 2012 proiectul Sibiu Baroc Update, proiect prin care evenimentele din agenda culturală a municipiului vor fi axate pe teme din epoca barocă.

Mitichi Calendar a început în anul 2009, cu primul calendar Women in real life, o selecție de fotografii „fine art”. 2010 a fost anul Cirquoteque, o îmbinare a temelor literare argheziene și maioresciene în care estetica urâtului și formele fără fond au fost redate prin contrastul locațiilor, multe dintre ele în ruină sau pline de mizerie cu accentele de culoare ale vestimentației modelelor. Anul 2011 a fost cel în care Mitichi Calendar a depășit granițele județului și a devenit un brand național. Sub sloganul „The natural beauties of Romania”, calendarul din 2011 s-a transformat într-un produs turistic 100%, locațiile de filmare fiind bine alese, dintre cele mai cunoscute obiective turistice naturale din țară.

Cea de-a patra ediție a calendarului Mitichi a reunite nume mari ale designului vestimentar din România. Modelele au purtat creații semnate Catinca Roman, Natalia Vasiliev, A&S Negulescu, Norina Stoica, Antonia Giurgiu , Anca Stanilă sau Lucian Rusu iar încălțămintea a fost furnizată de Donatella. Și pentru că veni vorba de modele, în paginile calendarului le veți regăsi pe Georgiana Moga – Miss Globe România 2011 sau Andreea Hașa, imaginea Versace în Asia. Alaturi de acestea le regasim pe Daria Cocos modelul cu cea mai buna ascensiune in acest an , Sabina Tatu, cel mai bun model al festivalului de moda de la Pitesti, Iulia Iancu, Livia Mitrea, Anamaria Driscu, Denisa Capusan, Abigel Bulat, Oana Ivan, Andreea Puia, Ruxandra Alexandru. Aspectul fetelor a căzut în sarcina a doi artiști, Luciano – câștigătorul Wella Trend Vision Awards, cel mai important concurs de hairstyling din România și Bianca Grabcev, omul care a adus barocul în fața obiectivului aparatului de fotografiat prin imaginația cu care a condimentat machiajele și decorurile platoului de fotografiere.

Producția calendarului Mitichi este susținută de Wella și Boromir – alături de Rotary Club.

Tiparul este asigurat (ca în fiecare an) de printcenter.ro

 

Calendar Mitichi , , , , ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *