Black Friday – Reducere 50% la cartile de vizita

25/11/2011

Black Friday – Reducere 50% la cartile de vizita

 

Ce este Black Friday?

Termenul deBlack Fridaya apărut în SUA, mai exact în zona Philadelphia în 1966 şi era folosit pentru a marca ziua de vineri cu traficul cel mai aglomerat din an, fiind imediat după Ziua Recunoştinţei. Mai târziu, acest termen a fost adoptat de comercianţi şi iată că în prezent se foloseşte pentru a marca ziua cu cele mai multe promoţii şi reduceri, dar şi startul sezonului de cumpărături pentru Crăciun. ”Black Friday” se practică în ultima vineri din luna noiembrie. Anul acesta pică pe 25 noiembrie 2011, adică azi, iar în 2012 această vineri va pica pe 23 noiembrie.

În România, ideea de “Black Friday” a apărut recent, dar de la an la an tot mai multe magazine îşi prezintă ofertele atractive, iar interesul cumpărătorilor este tot mai mare. Anul acesta, “Black Friday” va fi sărbătorită de mai multe magazine onlineşi offline cu reduceri de până la 60%. Acum este momentul să cumpăraţi produse şi cadouri pentru cei dragi la super preţuri.

Black Friday” la printcenter.ro este ziua cărţilor de vizită la preţ redus! Cărţi de vizită cu 50% reducere din preţurile afişate pe site.

 

Black Friday by PRINTCENTER

Promotii , , ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *