Sibiu Streetball la a doua ediţie şi noi cu ei

07/09/2013

Sibiu Streetball la a doua ediţie şi noi cu ei

Sibiu Streetball nu ne-a scăpat din mână. Am fost mai mult decât bucuroşi să ne ocupăpm atât de printul, cât şi de design-ul a tot ce a ţinut de promovarea şi imaginea evenimentului. De data aceasta, am demonstrate că şi noi, la Printcenter Ro suntem o super echipă. Am realizat 200 de bannere în numai 8 ore. Asta da treabă!
Sibiu Streetball, aflat la cea de-a 5-a ediţie, s-a desfăşurat pentru prima dată pe o suprafaţă de joc omologată și după un regulament agreat de FIBA, anul trecut, în 2012. Acest standard va fi păstrat de organizatori şi pentru ediţiile viitoare. Sibiu Streetball este un turneu de baschet 3 la 3 unic în Sibiu, organizat de Asociația Eco Sport Team. Turneul de anul acesta s-a desfăşurat în perioada 19 -21 iulie şi s-a adresat atât jucătorilor profesioniști cât și celor amatori. Esenţa acestei competiţii de baschet este dorinţa organizatorilor de a promova practicarea unui sport, într-un cadru organizat. Categoriile de concurs ale competiţiei au fost U10, U14, U18 – feminin, U18 – masculin, + 35, Open. Dar, pe lângă competiţia propriu-zisă, participanții s-au putu înscrie şi la diferite concursuri conexe, cum au fost cele de aruncări de trei puncte, aruncări libere, concursuri de slam dunk şi concursuri de îndemânare.
Sibiu Streetball îşi păstrează standardele ridicate impuse de FIBA, noi ne păstrăm standardele ridicate ale calităţii, să le fim pe măsură şi în 2014.

Evenimente, printcenter.ro , , , , ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *