Hecs 2013 un eveniment hard

08/09/2013

Hecs 2013 un eveniment hard

Hard Enduro Competition Sibiu este o competiţie gândită de sibieni, care a câştigat de la prima ediţie respectul spectatorilor şi a iubitorilor de gen. Este motivul pentru care ne-am implicat şi anul acesta în tipărirea materialelor pentru promovarea competiţiei. Noi am făcut treaba pe hârtie, ce a ţinut de ei a fost demenţial.
Hecs 2013, un hard enduro creat şi organizat de sibianul Paul Frăţilă alături de Mihai Martiş şi Ioan Şuteu, şi ajuns anul acesta la cea de-a şaptea ediţie. Între 2 şi 4 august sibienii au avut parte de spectacol pe 2 roţi. Un start de excepţie, cu un prolog de poveste desfăşurat în parcarea Shopping City Sibiu, urmat de două zile de traseu off-road de aproximativ 170 kilometri, în pitoreasca zonă din împrejurimile Sibiului.
Hard Enduro Competition Sibiu (HECS) a fost lansat în Sibiu ca o competiţie sportivă care să promoveze hard-enduro-ul în rândul tinerilor și să-i îndrume spre performanță într-un mod responsabil. Este înscris în Calendarul Federaţiei Române de Motociclism, iar anul acesta a reprezentat cea de-a treia etapă din Campionatul Naţional de Hard Enduro al României. A fost realizat cu sprijinul Promo Management, IXS România, Edris, My Moto şi CalendarEvenimente.ro. Cel mai tare an al acestei competiţii se consideră a fi anul 2012, atunci când s-au produs cele mai multe schimbări în desfășurarea concursului.

Evenimente, printcenter.ro , , , , , ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *